ODBIJA BARCELONU Zanima ih Torres, no on želi odraditi ugovor

17.06.2013. 11:06:19

Prema pisanju španjolskih i engleskih medija Barcelona je pokazala veliki interes za Fernanda Torresa, no španjolski napadač želi ostati u redovima Chelsea.
"Želim ostati u klubu. Imam ugovor koji želim odraditi do kraja. Za mene nema bolje mjesta od momčadi koju vodi Jose Mourinho," poručio je Torres koji se sa španjolskom reprezentacijom nalazi na Kupu konfederacija u Brazilu. Torres je stigao na Stamford Bridge u siječnju 2011. iz Liverpoola za 50 milijuna eura odštete, no do sada nije opravdao silna sredstva uložena u njega. U 130 nastupa u dresu 'Bluesa' zabio je 34 gola. "Mourinho mi je poručio kako može unaprijediti moju igru i jedva čekam početak naše suradnje," poručio je 29-godišnji Torres.  
(Hina) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.