Odbila sam Milanovićevog brata, nakon mjesec dana otišla sam iz Vlade

20.06.2015. 08:48:44

Bitno je sjetiti se Milanovićeve rečenice da u politici nema prijatelja te da mu ni rođeni brat ne može biti prijatelj u politici. Ove tvrdnje ga demantiraju Mirela Holy, predsjednica OraH-a i bivša ministrica zaštite okoliša i prirode, u emisiji Svjedok Gordana Malića na Osječkoj televiziji koja će se emitirati u nedjelju otkrila je „prijateljsku uslugu“ koju je od nje tražio Zoran Milanović dok je ona još bila članica Vlade. Holy tvrdi da ju je Milanović tražio da primi njegovog brata Krešimira. Kada ga je pitala u vezi čega, premijer je odgovorio da bi htio razgovarati s njom oko obnovljivih izvora energije. Holy mu je rekla da nije ona resorna ministrica za ta pitanja, nego Radimir Čačić. Ipak, našla se s Krešimirom Milanovićem koji je, kako tvrdi, bio zainteresiran za određene projekte u domeni gospodarenja otpadom. Informirala ga je kako projekt ne može dobiti zeleno svjetlo jer je, kako tvrdi, bila riječ o suludom projektu oko kojeg je trebalo napraviti procjenu utjecaja na okoliš. Dodaje da je to bilo mjesec dana prije nego što je otišla s mjesta ministrice zbog spornih mailova. Bitno je sjetiti se Milanovićeve rečenice da u politici nema prijatelja te da mu ni rođeni brat ne može biti prijatelj u politici. S Malićem su u emisiji razgovarali i drugi bivši Milanovićevi suradnici koji su ga optužili za staljinističke metode i represivni aparat. O kojem je projektu Krešimira Milanovića riječ i kakve su optužbe još izrečene protiv premijera, pogledajte u Svjedoku Gordana Malića na Osječkoj TV i Z1 televiziji u nedjelju u 20 sati.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.