ODGOVORNI I NEODGOVORNI !!!

06.07.2021. 17:21:00

Takozvana hrvatska Vlada razdor među narodom radi pa nas vrli premijer i njegovi ministri po pitanju cjepljenja na odgovorne i neodgovorne dijele i tim izjavama svekoliku hrvatsku javnost provociraju !!!
Druže Plenkoviću da si ti odgovoran premjer ne bi četnike za partnere u hrvatskoj Vladi imao i njihove muzičke želje na štetu hrvatskog naroda ispunjavao !!!
Da si ti odgovoran premijer ne bi dozvolio da manjine svih vrsta većinskom hrvatskom narodu način života diktiraju !!!
Da si ti odgovoran premijer ne bi podjele u društvu dozvolio u kojima i sam sudjeluješ već biš zdušno na HRVATSKOM ZAJEDNIŠTVU radio !!!
Da imalo morala u sebi imaš takve gluposti nikada ne bi izjavljivao već biš HRVATSKE SVETINJE čuvao i zastupao a ti uporno sve suprotno radiš !!!
I tako redom do Božića bi mogla tvoje neodgovorne propuste nabrajati ali nema smisla kad svi sve znamo !!!
S toga, okani se čorava posla i podjela naroda i ozbiljnog se posla ulovi a svojim nalogodavcima reci da hrvatski narod nije ni glup ni blesav da sve vaše fore u trku po*uši !!!
Druže Plenki dosta je tvojih ultimatuma i pusti narod da bez uplitanja vaše prljave politike slobodno radi !!!
A ti, tako "bolestan" i nesposoban nisi u stanju ni jednu općinsku pisarnicu voditi a kamoli Državu koju treba voljeti i cijeniti !!!
Ali, u tebi ni trunke ljubavi za svoj narod i za svoju Domovinu nema zato se tako prepotentno, bahato i bezobrazno ponašaš !!!
A ova tvoja izobličena slika u prilogu puno o tvom zdravstvenom stanju govori i vrijeme je da pod hitno lječničku pomoć potražiš a nas "neodgovorne" na miru ostavi !!!

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.