Odluke Predsjedništva i Glavnog stana HSP AS donesene u Zadru

13.09.2014. 20:35:15

Govoreći o odlukama koje su prihvaćene rekao je kako je Ruža Tomašić prihvatila jednoglasni prijedlog Glavnog stana da nakon pobjede Domoljubne koalicije na parlamentarnim izborima ona bude kandidat HSP AS za potpredsjednika Vlade RH. HSP AS je svečano-radnim sjednicama Predsjedništva stranke i Glavnog stana obilježio petu obljetnicu od osnutka stranke. Sjednicom Predsjedništva predsjedala je predsjednica stranke Ruža Tomašić, a sjednicom Glavnog stana predsjednik Denis Bevanda. Na konferenciji za medije o donesenim i važnim odlukama govorili su Glavni tajnik Pero Ćorić i predsjednica stranke Ruža Tomašić. Govoreći o povijesnim uspjesima stranke Pero Ćorić je rekao kako HSP AS od svog osnutka ima vrlo jasne i nepromjenjive te samim tim realne i ostvarive političke ciljeve. Na tom tragu vrlo lako je našao političke mehanizme kako iste postići. Govoreći o odlukama koje su prihvaćene rekao je kako je Ruža Tomašić prihvatila jednoglasni prijedlog Glavnog stana da nakon pobjede Domoljubne koalicije na parlamentarnim izborima ona bude kandidat HSP AS za potpredsjednika Vlade RH. Predsjednica HSP AS i Europarlamentarka Ruža Tomašić obznanila je široj hrvatskoj javnosti kako je na njen prijedlog HSP AS na svojim stranačkim tijelima jednoglasno donio odluku da Kolinda Grabar Kitarović bude kandidat i HSP AS na predstojećim izborima za predsjednika RH. Predstavila je i voditelje stranačkih timova koji će zajedno sa ostalim članovima koalicije, prvenstveno iz najjače stranke HDZ-a činiti Odbore za izradu gospodarskog i drugih programa s kojima će se zatražiti povjerenje birača. U najvažniji Odbor za gospodarstvo imenovan je voditelj tima HSP AS mr. sci. Stipe Miličević dipl. oec. S dužnim poštovanjem Predsjednik Odbora za medije i odnose s javnošću Stjepan Stio Ćorić, ing. inf. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.