ODRŽANA HUMANITARNA VEČER 100% ZA HRVATSKU

31.12.2014. 11:37:22

Sinoć je u Dubici- Dugo Selo, održana humanitarna večer i druženje za potporu hrvatskim braniteljima prosvjednicima 100% HRVI, koji se već 73 dan nalaze ispred zgrade ministarstva branitelja pod šatorom u Savskoj 66. U Dubicu su mnogi došli dati svoj prilog te na taj način upotporiti branitelje prosvjednike 100% HRVI, koji ustrajavaju, sada već i u gadnim zimskim uvjetima, na traženju ne samo svojih i drugih braniteljskih prava, već ustrajno traže i smjene ministra branitelja Predraga Matića i njegovih pomoćnika Vesne Nađ i Bojana Glavaševića, što vladajući ne žele niti čuti. U Dugo Selo došli su prijatelji i branitelji, kao i muzičari te kulturno umjetničko društvo iz Bosanske Posavine podržati branitelje u Savskoj 66. Uz izvornu muziku iz Bosanske Posavine te zabavljače našli su se: Grupa Baščovani, Cerovački Izvori, Braća Jelović, Borzao Petrušić, Derventski biseri i KUD Prsten iz Vinkovaca. Ugodno druženje hrvatskih branitelja i 100% HRVI na ovoj donatorskoj večeri uz pjesmu i ples potrajalo je dugo u noć. Jednom riječju, ova večer mogla bi se nazvati: Bosanska Posavina od srca za hrvatske branitelje prosvjednike 100% HRVI u Savskoj 66, rekli su nam bosanski posavljaci. Braniteljski portal

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.