Odvjetnik Ante Nobilo bio je počasni gost Milorada Dodika na okupljanju izbjeglih Srba

19.08.2018. 17:19:54

Ove godine u veljači odvjetnik Anto Nobilo bio je počasni gost Milorada Dodika u Banja Luci. Nobilo je tako bio počasni gost okupljanja koje se održava svake godine, a radi se o okupljanju izbjeglih Srba u operaciji Bljesak. Antu Nobila i Milorada Dodika moguće je vidjeti na snimci od 15 minute i 38 sekunde do 16 minute i 35 sekunde: Nije poznato kojim je povodom Dodik zvao Antu Nobila no zanimljivo je da je samo tri tjedna nakon odvjetnik Nobilo iz Sarajeva najavio moguće pokretanje tužbe protiv Hrvatske. Odvjetnik bivših šefova jugoslavenske službe državne sigurnosti sastao se 20. veljače s predstavnicima Saveza logoraša BiH kako bi, nakon punomoćne presude Prliću i drugima, razgovarali o mogućem pokretanju tužbe protiv Republike Hrvatske.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.