ODVRATAN INCIDENT UOČI UTAKMICE: Hrvatsku novinarku napali Srbi i Grci: ‘Mrzimo Hrvate’!

13.11.2017. 07:56:03

RUŽAN ČIN Radilo se o radikalnim navijačima Olympiacosa, poznatijima pod nazivom "Gate 7", a s njima su vjerojatno bili navijači Crvene zvezde Uoči uzvratne utakmice dokvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, između Grčke i Hrvatske u Pireju, pred Karaiskakis stadionom dogodio se odvratan incident. U glavnoj ulozi bili su srpski i grčki navijači, koji su napali novinarku RTL-a, Anu Strizić i snimatelja koji je bio s njom. “Napali su snimatelja, prijetili su da će nam razbiti opremu. Jedno je briga za osobnu sigurnost, drugo za opremu, bolje da smo otišli jer bilo je vrlo neugodno”, kazala je Ana za RTL. Radilo se o radikalnim navijačima Olympiacosa, poznatijima pod nazivom “Gate 7”, a s njima su vjerojatno bili navijači Crvene zvezde jer su Delije bratska skupina spomenute navijačke skupine iz Grčke. “Volimo Srbe, mi i Srbi smo braća i mrzimo Hrvate”, urlali su navijači i hrvatski su novinari morali odustati od reportaže i maknuti se od stadiona. Za sada nema vijesti o incidentima grčkih i hrvatskih navijača, koji su navodno ipak došli na Pirej iako im je zabrana i dalje na snazi.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.