ODVRATNO: Titova unuka Saša Broz se izrugivala Marinu Čiliću zbog žuljeva

17.07.2017. 13:49:23

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić zbog problema s velikim žuljem na lijevom stopalu, nije mogao u finalu Wimbledona pružiti svoju najbolju igru te je uvjerljivo izgubio od Švicarca Rogera Federera sa 3-6, 1-6, 4-6. Igrao je Marin i nije htio odustati, iako je bio svjestan da ne može dati svoj maksimum. “Više od poraza boli činjenica što nisam mogao dati svoj maksimum. Znam koliko sam truda i rada uložio da dođem do ovoga trenutka, pogotovo posljednjijh mjeseci. Ti osjećaji su kulminirali tijekom meča i zato ih nisam mogao suzdržavati, ali pokušavao sam smoći snage da dam sve što mogu i da se borim do kraja”, rekao je Čilić. No, nekima je ova Marinova borba očito ‘teško pala’. Saša Broz, unuka komunističkog zločinca i masovnog ubojice Josipa Broza Tita, smatra da je Čilić dramatizirao. “Ovako izgleda stopalo balerine. Ne bilo koje već gotovo svake !! Cijelu karijeru šute i trpe i ne lijepe fotografije ozljeda okolo tražeći da im se ‘oprosti’ uspjeh ili pad!! Drago društvance, ovo znam iz prve ruke, odnosno noge. Toliko o tri i pol žulja koja nam upravo trljaju o nos iz Wimbledona!!”, napisala je na svom Facebook profilu. Čemu napadi na Marina Čilića kad se on sam nije ni na što žalio prije meča, naprotiv, skrivao je to od javnosti, iako su problemi sa žuljevima počeli još pred kraj meča s Querreyom?

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.