ODZVONILO BIJEGU: Ubojica u četničkoj uniformi napokon uhićen u Americi!

31.10.2014. 09:04:04

Potjera je američke policajce stajala više od milijun dolara, a za njim je na trenutke tragalo i po 1000 policajaca. Uhićen je Eric Frein, mladić koji se odjeven u srpsku uniformu skrivao po šumama Pennsylvanije gotovo sedam tjedana nakon što je ubio policajca. "Američkog četnika" uhitili su dok se skrivao u zgradi na aerodromu u pennsylvanijskom Tobyhanniju. Nosio je oružje, no prilikom uhićenja nikoga nije ozlijedio. FBI još nije objavio nove detalje. Podsjetimo, Frein je 12. rujna iz zasjede pucao na policajce te ubio jednoga, a ranio drugoga. Njegovi su motivi za sada nepoznati, no napad je navodno planirao godina, otkrila je pretraga njegova računala. Potjera je američke policajce stajala više od milijun dolara, a za njim je na trenutke tragalo i po 1000 policajaca.  
  • Autor: T. Pšenko
  • Photo: screenshot, YOUTUBE
Izvorni članak pogledajte OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.