Oglasila se policija o incidentu na benzinskoj: Ispaljena su tri hica

21.12.2021. 09:24:00

Pisali smo prvi o incidentu koji se dogodio na benzinskoj u Đurđevcu, u kojem je brutalno premlaćen bivši pripadnik ATJ Lučko, Đurđevčanin Ivan Hećimović. Sad se oglasila i policija.

-Do sada poduzetim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u noći na 20. prosinca od 23.55 do 00.10 sati  u Đurđevcu u Ulici grada Vukovara na parkiralištu benzinske postaje došlo do fizičkog sukoba između četvorice muškaraca starosti 52, 19,19 i 23 godine – navode i dodaju:

-Tijekom fizičkog sukoba 52-godišnjak je ispalio najmanje tri hica iz pištolja kojeg je nedozvoljeno posjedovao. Nadalje, sumnja se da su u fizičkom sukobu trojica muškaraca 52-godišnjaku nanijeli teške tjelesne ozljede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela osobito teške tjelesne ozljede protiv trojice osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku.

Policija također nastavljaju kriminalističko istraživanje svih drugih okolnosti navedenog događaja.

Više o događaju čitajte OVDJE.

Izvor: Podravski list

Izvorni autor: Ivica Barać/Foto: Darko Imbriša

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.