Okrugli stol - poziv

06.06.2021. 11:42:00

Poštovani,

u organizaciji Zajednice udruga hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata Hrvatske u utorak, 8. lipnja 2021., održat će se Okrugli stol pod nazivom "Zašto je važan Zakon o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata?"

Uz predstavnike Zajednice, sudjelovat će predstavnici Ministarstva hrvatskih branitelja i stradalničkih udruga iz Domovinskog rata te drugi sudionici koji će izlagati s različitih aspekata poput pravnog i sociološkog te iz pozicije institucija, medija i samih stradalnika.

Okrugli stol uoči donošenja Zakona održat će se u Hotelu Academia, Tkalčićeva 88 u Zagrebu, s početkom u 11 sati, a predviđeno trajanje je do 13:30 sati. Pozivamo predstavnike medija da dođu najkasnije do 10:45 sati.

 

S poštovanjem,

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: D.Š.Š./Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.