OLMO SE POJADAO ŠPANJOLCIMA: ‘Dinamo je završena priča, no Dinamo želi na meni najunosniji transfer ikada’

25.12.2019. 10:42:00

Nije tajna da se Dinamo želi obogatiti na transferu Danija Olma. Mladi Španjolac kojeg je Dinamo doveo iz omladinske škole Barcelone sigurno vrijedi, no pitanje je kako će se razvijati taj transfer. Svjestan je toga i sam Dani Olmo koji ne voli pričati o tom stvarima, no neposredno prije Božića pojadao se španjolskim medijima.

Kaže da je njegovo razdoblje u Dinamu završilo, ali da ne zna kako će se situacija dalje razvijati:

“Ljetos je bilo idealno vrijeme za sljedeći korak. Na kraju se nije dogodilo i rekao sam već da sam bio podjednako sretan i tužan. Sretan jer sam igrao Ligu prvaka s Dinamom, ali moj ciklus je u Hrvatskoj sada završio. Želim napraviti novi korak u karijeri i nastaviti se razvijati”, rekao je Olmo.

No, potom je i dodao što ga tišti:

“Dinamo sa mnom želi napraviti najskuplji transfer u povijesti hrvatskog nogometa. Ne znam je li koja ponuda već stigla”, dodao je.

Ponuda sigurno ima, ali pitanje je zadovoljavaju li Dinamove apetite. Opet, Dinamo mora biti pribran i mudar jer imati nezadovoljnog igrača u svojoj momčadi kojem zbog toga i pada cijena isto je opasnost. Uglavnom, Olmo je na prodaju, čeka se nekih dvadesetak i više milijuna eura, pa čak i da se premaši rekord Pjacinog transfera u Juventus koji je iznosio 22 milijuna.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Andrija Kačić Karlin/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.