ON JE TO REKAO NA GLAS: Izdajnici iz HDZ-a i SDP-a su se kleli u branitelje, a pomažu njihov progon

07.08.2016. 13:33:12

"Narod Vas pita: Koga Vi zastupate i zašto ostavljate branitelje na milost i nemilost četnicima?", kazuje u priopćenju Danijel Srb. Predsjednik HSP-a Danijel Srb, u svom je medijskom priopćenju bio kristalno jasan: branitelji su izdani od čelnih stranaka! Evo što je kazao: “Sramotno je da su tek zadnjih dana hrvatski branitelji službeno obaviješteni da se nalaze na međunarodnoj tjeralici i da se protiv njih vode kazneni postupci u Srbiji temeljem optužnica fabriciranih na vojnim sudovima u Beogradu devedestih godina. Tihomir Purda, branitelj zbog čijeg je uhićenja HSP u siječnju 2011. godine digao Hrvatsku na noge, iako je dobio rješenje od nekakvog suda u Beogradu da se postupak obustavlja, je među njima. HDZ-ovi, Mostovi i SDP-ovi ministri se izležavaju svih ovih pet i pol godina umjesto da su obavijestili branitelje da su na interpolovim tjeralicama zbog srbijanskih krivotvorina. Izdajnici su svi oni koji su se kleli u branitelje, a bili su toliko lijeni da izdaju nalog svojim službenicima da braniteljima napišu dopis i kažu „nemojte ići u druge države jer prijeti Vam uhićenje“, Narod Vas pita: Koga Vi zastupate i zašto ostavljate branitelje na milost i nemilost četnicima? Smiješno je ponižavajuće za ratnike da HDZ-ovi zastupnici prosvjeduju protiv otvaranja Poglavlja 23. i 24., kao da je ministar vanjskih poslova iz SDSS-a, umjesto da jednostavno blokiraju četnike (Srbiju) dok se ne opamete. Dosta izdaje i prodaje nacionalnih interesa.” Predsjednik, Danijel Srb

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.