On jede samo nekoliko puta godišnje, živi od zraka, sunca i Boga

04.07.2013. 20:06:34

4.7.2013

Kirby de Lanerolle živi od zraka - doslovno. Tvrdi kako jede samo desetak puta godišnje, a sve potrebno za preživljavanje dobiva od Sunca, zraka i Božjih vibracija. Jedina je osoba koja je istrčala maraton nakon što je tri mjeseca živio samo na vodi, bar tako tvrdi. Kirby sam sebe naziva 'breatharian' - osoba koja jede zrak. I dok su mnogi umrli iskušavajući ovakav stil života, Kirby tvrdi kako bez hrane živi posljednjih pet godina. >> VIDEO Ovo se jede dok je životinja još živa Tvrdi kako svoj uspjeh duguje novoj razini svijesti koju je postigao kada se odviknuo od droge, a paralelno s time i loših prehrambenih navika, ili, bolje rečeno, ikakvih prehrambenih navika. Sad je postao i svojevrsni guru ovog životnog stila te oko sebe okuplja ljude koji se pokušavaju odviknuti od hrane. Kritike liječnika o opasnostima nejedenja odbacuje i tvrdi kako se nikada nije osjećao bolje. Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.