Opći sabor HČSP-a: novi predsjednik postao je Ivan Pandža

12.06.2016. 10:47:16

Odmah nakon sabora održana je i konstituirajuća sjednica na kojoj je za političkog tajnika izabran Luka Podrug, dok je za dopredsjednika izabran Davor Trbuha Opći sabor Hrvatske čiste stranke prava (HČSP) u subotu je u Zagrebu za novog predsjednika jednoglasno izabrao Ivana Pandžu, priopćila je ta stranka.

Odmah nakon sabora održana je i konstituirajuća sjednica na kojoj je za političkog tajnika izabran Luka Podrug, dok je za dopredsjednika izabran Davor Trbuha.

Donedavni predsjednik HČSP-a Josip Miljak izabran je za postrojnika stranke. Miljak je sredinom veljače podnio ostavku na dužnost predsjednika zbog nepravomoćne presude kojom ga je zagrebački Županijski sud proglasio krivim za 'izvlačenje' 3,5 milijuna kuna iz tvrtke Kalvin. HČSP navodi da je novi predsjednik Pandža dragovoljac Domovinskog rata, bojnik HV-a u mirovini i dugogodišnji bivši predsjednik zagrebačke HVIDR-e.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.