OPET KRVOPROLIĆE! Amerikanac s kućnog praga ubio tri policajca i njihovog psa: ‘Satima su bili pod vatrom’

03.07.2022. 15:57:00

Policija američke savezne države Kentucky je priopćila kako su tri policajca ubijena, a pet ih je ranjeno kada je na njih otvorio vatru muškarac kojem su pokušali uručiti nalog za uhićenje.

Napadač, 49-godišnji Lance Storz, je nakon višesatnog obračuna s policijom uhićen u svojoj kući u Allenu u okrugu Floyd.

Nakon prijave za obiteljsko nasilje, policajci su došli do Storzove kuće prilikom čega je on otvorio vatru na njih i tako ubio tri policajca i njihovog psa.

“Policajci su na mjestu događaja satima bili pod vatrom. Nisu imali šanse”, rekao je novinarima šerif okruga Floyd John Hunt. Dodao je da se Storz predao nakon pregovora, koji su uključivali i članove njegove obitelji.

Guverner Kentuckyja Andy Beshear na Twitteru je napisao da je okrug Floyd pretrpio strašan gubitak i da su policajci heroji koji su žrtvovali sve da zaštite naš narod.

Storz je u pritvoru zbog više optužbi. Smatra da nije kriv te se nalazi pod jamčevinom od deset milijuna dolara.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/Foto: Guliver

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.