Orahovica: Pucao u bivšu curu i njenog novog dečka, policija opkolila grad!

21.10.2013. 09:40:30

21-10-2013- 9-38-44

Muškarac koji je sinoć hicima iz pištolja teško ranio svoju bivšu djevojku i njezinog dečka, a potom pobjegao, više ne prijeti stanovnicima toga kraja, potvrdili su jutros u policiji.

Kako se neslužbeno doznaje, zločin se dogodio sinoć oko 20 sati. Muškarac je iz zasjede pokušao ubiti svoju bivšu djevojku i njezinog sadašnjeg dečka. Zaustavio je automobil kojim su se vozili te pucao u oboje. Djevojka je zadobila pet prostrijelnih rana u predjelu glave, ruke i nadlaktice, a mladić je ranjen u nadlakticu. Oboje su nakon obrade u našičkoj bolnici upućeni u osječku bolnicu. Nakon zločina počinitelj se dao u bijeg, pa je policija sinoć blokirala orahovačko područje. O tijeku akcije danas ne iznose podatke, samo potvrđuju da počinitelj zločina više nije sigurnosna prijetnja. (Hina) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.