Orepić u Borovu Selu: Hrvatska policija danas mora napraviti iskorak

02.05.2016. 12:38:40

Ovakva mjesta svjedoče istinu Domovinskog rata. To je nešto što ne smijemo zaboraviti, rekao je ministar unutarnjih poslova Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić dao je izjavu za HRT nakon komemoracije u Borovu Selu. Kako iz današnje perspektive možemo govoriti o akciji? Ovakva mjesta svjedoče istinu Domovinskog rata. To je nešto što ne smijemo zaboraviti. Oni koji su napravili ovakve zločine moraju odgovarati, ali moramo ići dalje i ne smijemo mrziti. Djeca nose vijenac hrvatskim braniteljima, ne smijemo upasti u zamku koja se zove mržnja. Što još želite istaknuti? Hvala ovim ljudima koji su poginuli, neću ih iznevjeriti svojim radom. Uloga policije tada i sada? Uloga policije tada bila je jasna, prva je stala na branik svoje domovine. Stanje u policiji danas je takvo da se mora napraviti iskorak.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.