Orepiću, na posao! Opet se priča o incidentima na utakmici s Portugalom

24.06.2016. 11:57:43

Pozivamo hrvatske navijače da se ne obračunavaju sami s huliganima, nego da prepuste policiji i zaštitarima da odrade taj posao, kazao je Marković Nisu otklonjene prijetnje divljačkih ispada na utakmicama Hrvatske. Uoči Lensa ponovno postoje najave da bi se na stadionu mogli pojaviti pojedinci s ciljem da naprave incident, prenosi Jutarnji list, koji bi doveo do kažnjavanja reprezentacije, a ako uspiju i prekida utakmice. "Policija je u Bordeauxu napravila sve što smo od nje očekivali i prošlo je dobro. Ponovno razmjenjujemo informacije i nadamo se da ćemo u Lensu obaviti jednako kvalitetan posao", kazao je povjerenik za sigurnost HNS-a Miroslav Marković. Prema neslužbenim informacijama u Bordeauxu su na stadionu uhićena trojica, među njima i onaj, koji je bacio topovski udar u St. Etienneu. "Za normalan navijački svijet kontrole nisu bile pooštrene, ali za potencijalne izgrednike jesu. Nekoliko ih je ušlo na tribinu, no kad su vidjeli kako su ih pretresli, a dočekali su ih čak i s protueksplozivnim psima i izuvali, dio onih koji su htjeli izazvati nerede odustao je od ulaska na stadion." "Pozivamo hrvatske navijače da se ne obračunavaju sami s huliganima, nego da prepuste policiji i zaštitarima da odrade taj posao. Hrvatska ima sjajne navijače za koje ističu da su najbolji, izuzev goleme manjine koja je napravila incidente, a neka se to još više pokaže na utakmici u Lensu", konstatirao je Marković, piše Jutarnji list.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.