Orešković: “Dobio sam poruku prije 2 tjedna da će biti oštrih napada na mene i moju obitelj. Žalosno”

13.07.2016. 11:25:52

SJEDNICA VLADE Orešković: “Dobio sam poruku prije 2 tjedna da će biti oštrih napada na mene i moju obitelj. Žalosno” U srijedu u 10 sati započela je sjednica tehničke Vlade. Na početku se okupljenima obratio premijer Tihomir Orešković, koji je komentirao medijske napise o ljetovanju njegove obitelji u državnoj vili na Brijunima, pokazujući prisutnima današnju naslovnicu jednih dnevnih novina. “Dobio sam poruku prije dva tjedna da će, ukoliko se budem uključio u političku kampanju, biti oštrih napada na mene i moju obitelj. Nisam ni znao da ću biti na Brijunima, ali sada znam”, rekao je Orešković dodajući kako su to sve laži. “Ovo je žalosno. Nadam se da će se novine bolje prodavati i da će to pomoći gospodarstvu”, poručio je, prenosi Dnevnik.hr. Vlada je danas odobrila Ministarstvu unutarnjih poslova (MUP) zapošljavanje 88 osoba. Uglavnom se radi o domarima, spremačicama, domaćicama i kuharima, koji bi bili zaposleni u tranzitnim prihvatnim centrima za strance u Trilju i Tovarniku, objektu za smještaj granične policije Kuparima i postajama granične policije. Vlada je usvojila i prijedlog odluke o donošenju Strategije razvoja širokopojasnog pristupa u Republici Hrvatskoj u razdoblju od 2016. do 2020. godine te Okvirni nacionalni program za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.