Orešković: ‘Pitanjem šefa SOA-e bavit ću se sljedeći tjedan’

20.02.2016. 11:31:51

Odluku o razrješenju šefa SOA-e, temeljem zakona, supotpisuju premijer Tihomir Orešković i predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović, koja je to učinila 5. veljače. Hrvatski premijer Tihomir Orešković rekao je u petak navečer u Bruxellesu da će se pitanjem šefa SOA-e baviti sljedeći tjedan. Na pitanje kada će donijeti odluku o Draganu Lozančiću, šefu Sigurnosno obavještajne agencije, čije je razrješenje potpisala predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, premijer je odgovorio: “Vidjeli ste da je prošli tjedan kada sam bio u Zagrebu tema bila proračun, cijela vlada radi na proračunu. U srijedu sam otputovao u Bruxellesu, sutra se vraćam, u ponedjeljak sam u Londonu na investicijskoj konferenciji EBRD-a, tako da kada se vratim sljedeći tjedan onda ćemo sjesti i malo se fokusirati na domaća pitanja pa ćemo u pravo vrijemo iskomunicirati odluku u vezi s gospodinom Lozančićem”. Odluku o razrješenju šefa SOA-e, temeljem zakona, supotpisuju premijer Tihomir Orešković i predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović, koja je to učinila 5. veljače.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.