“Oružane snage jedan od stupova nacionalne sigurnosti”

28.05.2018. 16:28:28

General Ante Gotovina izjavio je povodom Dana oružanih snaga da je ponosan na njih, a komentirao je i problem klijentelizma u društvu. “Ostvarili smo samostalnost, sigurnost i slobode koje danas uživamo. Mnogi su dali živote. Naše Oružane snage i danas brinu o sigurnosti. Oni su jedan od najvažnjih stupova nacionalne sigurnosti. Nositelji su zadaća i u sustavu domovinske sigurnosti”, kaže Gotovina. Na pitanje kako gleda na problem klijentelizma, odgovorio je: “Postoje za to insitutucije koje se trebaju brinuti o tome. Mi možemo samo misliti, a na njima je da rade.” prenosi N1 “Nadam se, mi smo optimisti”, rekao je odgovarajući na pitanje ide li Hrvatska u dobrom smjeru. “Imamo razloga biti sretni, moramo zavrnuti rukave, nitko nam ništa neće dati na dar, svjesni smo toga”, zaključio je general Gotovina.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.