OSNIVA SE UDRUGA BRANITELJA DUBROVNIKA

24.02.2015. 14:45:56

OSNIVA SE UDRUGA BRANITELJA DUBROVNIKA: Odazovite se u što većem broju

Osnivačka skupština Udruge branitelja Dubrovnika kojoj je cilj objediniti sve ostale udruge branitelja održat će se u subotu 28. veljače, od 16 do 20 sati u kongresnoj dvorani hotela Petka.

Inicijativni odbor udruge branitelji Dubrovnika poziva sve branitelje koji su sudjelovali u obrani dubrovačkog područja od Stona do Konavala u razdoblju od 91-96 da se odazovu u što većem broju kako bi mogli sudjelovati u izborima tijela udruge.- Molimo sve one koji  do sada nisu ispunili pristupnicu da sa sobom ponesu osobnu iskaznicu i OIB te ako imaju prijedloge za članove tijela udruge iste predaju u pisanom obliku pola sata prije početka rada skupštine. Službeni rad osnivačke skupštine predviđen je u 17 sati.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.