Osnovane Bad Blue Girls: Neka dođu sve žene, majke, bake...

09.06.2022. 08:55:00

Pozivamo sve cure, žene, majke, bake da nam se pridruže da pokažemo da smo i mi prisutne na tribinama i da naša ljubav prema Dinamu nije nikaj manja od bilo kojeg drugog navijača, stoji u priopćenju. 

U utorak je osnovana udruga Bad Blue Girls. Prva je to udruga navijačica jednog kluba u Hrvatskoj, a i puno šire. 

Iz spomenute udruge oglasili su se kratkim priopćenjem.

"S ponosom možemo objaviti da je registrirana Udruga Bad Blue Girls. Prva udruga navijačica jednog kluba u Hrvatskoj a i puno šire.

Stoga pozivamo sve cure, žene, majke, bake da nam se pridruže da pokažemo da smo i mi prisutne na tribinama i da naša ljubav prema Dinamu nije nikaj manja od bilo kojeg drugog navijača. Posjetite našu stranicu a za sve upite o radu Udruge slobodno nam se obratite na mail: bbgirls.zg@gmail.com. GDJE JE DINAMO - TU SMO MI!"

Prema uvidu u registre udruga, izborna skupština udruge Bad Blue Girls održana je 30. travnja 2022. Predsjednica je Mirjana Okun, dopredsjednica Snježana Hodulak, a tajnica Kornelija Viher.

24sata

Izvor: 24sata.hr

Izvorni autor: Mato Galić/Foto: facebook/pixsell

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.