Ostojić će pokrenuti postupak: 'Muškarac u ustaškoj uniformi nije djelatnik MUP-a'

05.09.2013. 14:44:44

Na pitanje hoće li biti pokrenut postupak protiv djelatnika MUP-a koji sudjeluju u prosvjedima s ustaškim obilježjima, Ostojić je odgovorio da, ako se misli na Jozu Crnjca, on nije djelatnik MUP-a, ali da, bez obzira na to bio netko djelatnik MUP-a ili ne, ne smije veličati ustašku ikonografiju. Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić rekao je danas kako u Vukovaru trenutno ureduje temeljna policija, a da za angažmanom interventne nema potrebe dok nema nasilja. 'Sve je u skladu sa zakonom. Temeljna policija radi svoj dio posla, a za interventnom nema potrebe ako nema nasilja. Nadam se da je svima jasno da nećemo dopustiti napade na policiju', rekao je Ostojić. Na pitanje hoće li biti pokrenut postupak protiv djelatnika MUP-a koji sudjeluju u prosvjedima s ustaškim obilježjima, Ostojić je odgovorio da, ako se misli na Jozu Crnjca, on nije djelatnik MUP-a, ali da, bez obzira na to bio netko djelatnik MUP-a ili ne, ne smije veličati ustašku ikonografiju. Dotični je na svojoj Facebook stranici objavio svoje fotografije na kojimaje obučen u odjeću s ustaškim obilježjima, a u svojim podacima naveo da je zaposlen u MUP-u. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.