Ostojić se okomio na Grmoju i HDZ, poručio svima: Spuštajte rolete

18.01.2016. 10:30:17

Nemate što s bilo kim razgovarati ukoliko centralni komitet ćuprije to ne odobri... to je nova demokracija... i zato je važno dok vas iz žbunja (grmova) čekaju, napisao je Ostojić Tehnički ministar unutarnjih poslova na društvenim mrežama se osvrnuo na nadolazeća vremena koja stižu s novom vlasti te otkrio svoja predviđanja. "Dolazi vrijeme u kojem pazite imate li zavjese, najbolje da spuštate rolete... Nemate što s bilo kim razgovarati ukoliko centralni komitet ćuprije to ne odobri... to je nova demokracija... i zato je važno dok vas iz žbunja (grmova) čekaju... Uvijek se osvrnite. Odmah zatražite dozvolu za obražanje... bez nje ni slučajno ne započinjite razgovor... Jedva čekam da novi ministar Niko Zbunjoja i njegov zamjenik Vaso Prepisnik to pretoče u zakon o dozvoli razgovora... Bit ćemo prva zemlja u kojoj postoji odjel za dozvolu komunikacije", napisao je Ostojić. fb_ostojic

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.