OSUĐENI RATNI ZLOČINAC Kapetan Dragan završio u samici u Lepoglavi: "Hrvati me žele zadržati u zatvoru"

17.06.2019. 10:42:05

Nisam kriv, nisam kontaktirao s medijima niti sam se javno obraćao, tvrdi Vasiljković Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan požalio se srbijanskim medijima preko svoje odvjetnice Slađane Čanković jer se tri tjedna nalazi u samici u zatvoru u Lepoglavi. Kaže kako je u samici završio pod optužbom da je prekršio zatvorska pravila zbog privatnog pisma Draganu Palibrku, a koje je on potom proslijedio javnosti, piše B92. – Nisam kriv, nisam kontaktirao s medijima niti sam se javno obraćao – tvrdi Vasiljković. Kaže i kako 'Hrvati čine sve da stopiraju njegov izlazak na slobodu'. Iz zatvora bi treba izaći 20. ožujka iduće godine nakon što odsluži 13,5 godina zatvora. Večernje novosti navode kako je upravu zatvora najviše iritiralo jer je Vasiljković naveo da je 'Lepoglava nacistički logor' jer je navodno smješten u odjelu gdje su samo Srbi osuđeni za ratne zločine.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.