OTET PUTNIČKI ZRAKOPOLOV: Naoružani otmičar zadržao strance i članove posade!

29.03.2016. 10:15:39

Zrakoplov je na zahtjev otmičara prislino sletio na Cipru. Nepoznati otmičari oteli su zrakoplov EgyptAira  s oko 55 putnika na letu između egipatskih gradova Aleksandrije i Kaira, potvrdila je glasnogovornica te aviokompanije, prenose agencije. Zrakoplov je na zahtjev otmičara prislino sletio na Cipru. Tijek događaja: 9.44 Egyptair obaviještava da je otmičar pustio sve iz aviona osim četvorice stranaca i članove posade, piše Guardian. https://twitter.com/EGYPTAIR/status/714720488061317121?ref_src=twsrc^tfw 9.35 Egipatska državna televizija objavila je da je ime otmičara Ibrahim Samaha. Otmičar još uvijek nije nije istaknuo nikakve zahtjeve 9.23 Egipatsko ministarstvo zaduženo za civilnu avijaciju u svom je izviješću navelo da je Omar Al-Gammal obavijestio vlasti da mu je zaprijeto putnik koji je na sebi imao pojas s eksplozivom, piše Sky News. 9.10 Napadač na sebi ima samoubilački prsluk, piše Daily Mail. Žene i djeca pušteni su iz zrakoplova Prema nekim izvorima otmičar je naoružani muškarac, dok drugi nepotvrđeni izvori pišu da bi u zrakoplovu mogla biti bomba, javlja Independent . Avion je krenuo iz zračne luke Borg El Arab u 8 sati po lokalnom vremenu

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.