Otkazan koncert Marka Perkovića Thompsona u Virovitici

19.02.2014. 10:47:52

Koncert Marka Perkovića Thompsona, koji se trebao održati u Virovitici 2. ožujka je otkazan. Tako stoji na službenoj Internetskoj stranici Marka Perkovića Thompsona, a priopćenje u vezi toga, donosimo u cijelosti. “Na žalost, moramo vas obavijestiti da je Menadžment odlučio koncert M.P.Thompsona, koji se trebao održati 2. ožujka 2014. u sportskoj dvorani u Virovitici, odgoditi zbog nemogućnosti postizanja zadanih tehničkih standarda prilikom organizacije koncertnog nastupa u sklopu turneje “Ora et labora”. Novi datum koncerta će se najaviti na službenim stranicama M.P.Thompsona www.thompson.hr, a već kupljene ulaznice vrijede i za novi koncert. Organizator koncerta se ovim putem ispričava publici, no viša sila je učinila svoje. Svi vlasnici ulaznica moći će dobiti povrat novca, uz povrat ulaznice, na prodajnim mjestima gdje su ih i nabavili. (www.thompson.hr)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.