Otkazana večerašnja Bujica, Glogoški i Bujanec privedeni

01.04.2015. 15:57:47

U večerašnjoj emisiji TV Bujica kod Velimira Bujanca trebao je gostovati Đuro Glogoški ali je emisija naprasno otkazna. Točnije zabranjena je. Ministar policija Ranko Ostojić priveo je autora emisije Velimira Bujanca i njegova gosta Đuru Glogoškog, stopostotnog hrvatskog ratnog vojnog invalida I. skupine, jednog od vođa braniteljskoga prosvjeda u Savskoj. Emisija je najavljena kao odgovor Đure Glogoškog na učestala blaćenja i lažne optužbe, koje preko režimskih medija na račun njega osobno i hrvatskih branitelja, plasiraju Zoran Milanović i Predrag Matić – Fred! Najava se nije dopala ministru Ostojiću te je policijskim službenicima zapovjedio da Bujanca i Glogoškog privedu na informativni razgovor. U vrijeme privođenja sjedili su u kafiću blizu studija i dogovarali večerašnje gostovanje. Privođenje je izazvalo zgražanje nazočnih gostiju. U emisiji je trebalo biti riječ i o predizbornom otvaranju Veteranskoga centra u Lipiku koji su ministar Predrag Matić i bivši predsjednik Ivo Josipović otvorili u predizborne svrhe. Ekipa TV Bujice bila je na mjestu događaja i uvjerila se kako su se Josipović i Matić osramotili. Veteranski centar u Lipiku bio je otvoren samo nekoliko sati, poslužio je Josipoviću za predizborne svrhe, a zaključan je nakon što su novinari napustili grad. S novinarskom ekipom TV Bujice u Lipiku boravili i hrvatski ratni vojni invalidi koji nisu mogli vjerovati da Centar zaključan, bez stražara i čuvara. Uskoro opširnije .......

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.