Otkrivamo: Milanovićeva Krajiška ulica u srcu Zagreba dobiva ćiriličnu tablu!

17.09.2013. 09:31:06

Table s ćirilicom su u izradi i jednu od njih na zgradu u kojoj živi premijer postavit će stopostotni invalidi branitelji u kolicima.

U prostorijama zagrebačke Hvidre u ponedjeljak je održan sastanak na kojem je sudjelovalo 40 braniteljskih udruga koje su odreda dale podršku Stožeru za obranu Vukovara, odnosno još jednom poručile "ne ćirilici" u tom gradu. Nakon nedavnih vukovarskih događanja i razbijanja ploča sa ćiriličnim natpisima na institucijama u Gradu heroju, aktivnosti protiv uvođenja dvojezičnih natpisa pokrenule su se tako i u Zagrebu!

Svi oni koji vole Hrvatsku, branitelji, među kojima i stopostotni invalidi, kako ekskluzivno doznajemo, krenut će u srijedu put Markova trga kako bi saborskim zastupnicima podjelili majice s natpisima "Ne ćirilici". Majice sa simboličnom porukom zastupnicima dijeliti će i najteži stopostotni invalidi iz Domovinskog rata. Također, ekskluzivno doznajemo da su u izradi ploče na ćirilici koje bi se za dva tjedna trebale naći na zgradi Vlade, Sabora i u zagrebačkoj Krajiškoj ulici u kojoj stanuje premijer Zoran Milanović. Na zgradu u kojoj prmeijer živi, doznajemo, ploče s nazivom ulice na ćirilici postavit će branitelji u kolicima koji će na taj način dati "podršku" premijeru koji se tako zdušno bori udovoljiti Srbima.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.