OTKRIVENA I TREĆA PROMETNA: SDP-ova pročelnica je 2002. pijana sletila s ceste

18.08.2018. 09:31:09

SDP-ova pročelnica u Gradu Rijeci Vera Begić Blečić, koja je u srijedu pijana, vozeći u suprotnom smjeru, na autocesti ubila oca djeteta, ostaje mjesec dana u istražnom zatvoru. “Osumnjičena je danas ispitana od strane državnog odvjetnika te se čeka daljnja odluka o tome hoće li biti puštena ili će joj biti određen pritvor”, prioćili su iz policije. Begić Blečić,  članica je predsjedništva Foruma žena SDP-a Rijeke, još uvijek na funkciji pročelnice za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke. Gradonačelnik Vojko Obersnel tek ju je suspendirao pa će i dalje primati osamdeset posto plaće. SDP-ova pročelnica na Veliku Gospu je s 1,81 promila alkohola u krvi, tri kilometra vozila u suprotnom smjeru i izazvala dva sudara. U drugom se frontalno sudarila s automobilom u kojem je bila obitelj. Majku i dijete je teško ozlijedila, a oca usmrtila. Da stvar bude gora, to joj nije prvi put da je pod utjecajem alkohola izazvala nesreću. Pijana je skrivila još dvije nesreće od kojih je prošlogodišnja mjesec dana bila zataškana zbog lokalnih izbora. Prošle se godine s 0,32 promila sudarila s majkom petero djece, a onda je pobjegla s mjesta nesreće ostavivši majku i bebu zaglavljene u autu. No to nije sve.  Pročelnica je u ožujku 2002. godine, piše portal 24sata, također sjela pijana za volan. Sletjela je s ceste u Jurdanima kraj Rijeke, a tada joj je izmjereno 1,59 promila alkohola u krvi. “Tad je, kao 20-godišnjakinja, vozila Yugo 45 u Jurdanima kraj Rijeke. U zoru, nešto prije sedam sati, izletjela je s ceste i zabila se Yugom u kameni usjek. Bila je sama u vozilu, a izmjerili su joj 1,59 promila alkohola.” G. Matković/Foto:Novilist

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.