OVAJ VIDEO CLIP TREBA POSLATI PAPI FRANJI U VATIKAN

27.03.2019. 09:09:49

Milenko Dačević, predsjednik Upravnog odbora mreža nevladinih organizacija "Republike Srpske", gostujući u emisiji "Dobro jutro Srbijo" (Happy TV, 26.3.2019.), među ostalim je govorio o presudi Radovanu Karadžiću i sudu u Den Haagu za kojega je rekao kako ima za cilj "umanjiti genocid koji je učinjen nad srpskim narodom u Prvom svjetskom ratu, pogotovo u Drugom svjetskom ratu". Zatim je to i malo detaljnije "elaborirao": "Znate, kada je Gavrilo Princip, koga danas proglašavaju teroristom, da je njegov pucanj u Franca Ferdinanda prvi teroristički napad…Nije bilo ni jedno stablo na kome nije visio jedan Srbin, od Ilidže do Marin dvora. U Drugom svjetskom ratu, na stotine, na hiljade Srba…nošeni su kilogrami sasušenih očiju srpske djece Papi na poklon. I mi Srbi kao narod koji je vjekovno stradavao, danas doživljavamo da nas nazivaju agresorima na sopstvenu zemlju, na ognjišta otaca naših, da borce za slobodu svoga naroda i svoju otadžbinu nazivaju zločincima i genocidnim potomcima." (Vidi: citirani dio od 14' 30'' do 15' 05'')

Uvjeren sam kako ovaj video clip treba poslati našem papi Franji u Vatikan i podsjetiti ga da su ove i slične monstruozne konstrukcije potekle iz krila "sestrinske" Srpske pravoslavne crkve, te da ih i danas propagiraju upravo oni njezini "velikodostojnici" koji mu dolaze u pohode kao članove Mješovite komisije i raspravljaju o kanonizaciji blaženog Alojzija Stepinca. Možda mu se konačno otvore oči, pa shvati s kime ima posla.   Zlatko Pinter

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.