OVO JE ‘ACO SRBIN’, MANIJAK KOJI JE PRETUKAO ŽENE U SPLITU! Ima strašne fejs objave: ‘Ako je voliš pusti je, ako ti se vrati, pucaj joj u glavu!’

18.07.2021. 08:40:00

Uhićen je napadač koji je u subotu u Splitu brutalno napao i pretukao dvije žene, a kako doznaje Slobodna Dalmacija, 28-godišnjak iz Gline je karijerni kriminalac.

On u svojem dosjeu ima niz krađa, razbojništava, provala, prisile, nedozvoljenog držanja oružja, a za njim je tragala i PU zagrebačka s izričitom naredbom da ga se uhiti.

Uhvaćen je nakon što se dao u bijeg. Razbojnik je inače iz Gline, a kako javlja Slobodna, navodno mu je nadimak “Aco Srbin”. Živio je u prizemlju kuće jednog poznanika.

Tražili ga psi i dronovi

Nakon nekog vremena policija ga je opkolila i uhitila, a u potjeri su sudjelovali specijalni potražni psi i dronovi.  Pravo ime mu je Aleksandar Nišević. Ima hrvatsko državljanstvo, a inače je iz Gline. Tek kratko je živio u Srinjinama nedaleko od Splita. Utočište mu je pružio jedan poznanik u prizemlju svoje kuće.

Bizarni Facebook statusi

Bio je aktivan i na Facebooku gdje je objavio niz bizarnih komentare. Ovo su samo neki od njih: 

“Imam ukupno tri emocije: gladan sam, spava mi se i trebaju mi pare.”

Nasilan prema ženskom rodu?

“Izvini djevojko jel možeš da staneš tu ispred auta? Samo da isprobam kočnice”, napisao je Aleksandar u objavi koja nije jedina u kojoj iskazuje simpatije prema nasilju nad ženama.

“Ako je voliš pusti je ako ti se vrati, pucaj joj u glavu, ako ustane i krene da ti se vrati, onda bježi u picku materinu jer to su vražja posla”, napisao je Nišević. 

Govorio je u jednom drugom da je sposoban i za osvetu, pa je bolje da ga se ne ranjava.

Nije mu se baš radilo u životu

Kako Nišević ima poduži kriminalni dosje čini se da nije bio čovjek od legalnog posla.

Tako u jednoj objavi govori kako ga svi savjetuju da nešto radi, a njemu se ništa ne radi.

“Svi mi kažu ajde dečko uzmi nešto i radi, a meni se ne radi”, napisao je Nišević.

Treba reći kako su njegove posljednje objave iz 2014. godine, a u međuvremenu je Nišević lutao zemljom i radio probleme. Sada je sve kulminiralo ovako kako je.

Uhićenjem zbog dva brutalna fizička napada kojima nitko ne zna motiv.

         

 

 

 

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: N.K./Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.