Ovo su dijelili novinarima na Jovanovićevoj pressici!

22.05.2013. 16:35:50

Krešimir Miletić sinoć je na svom Facebook profilu objavio da Ustavni sud danas odbacuje Zdravstveni odgoj. Isprintani 'screenshot' s Miletićevim statusom podijeljen je na izvanrednoj pressici ministra Željka Jovanovića. Da će Ustavni sud Republike Hrvatske odbaciti Zdravstveni odgoj, na svojem Facebook profilu objavio je Krešimir Miletić, predsjednik udruge za promicanje obiteljskih vrijednosti 'Blaženi Alojzije Stepinac' i voditelj građanske inicijative 'I ja sam bio embrij'  te dopredsjednik stranke Hrast. >> Privremeno se zabranjuje spolni odgoj u školama! 'RADUJTE SE!!! USTAVNI SUD SUTRA ODBACUJE ZDRAVSTVENI ODGOJ!!!!!!!!!!!! POBJEDA!!!!!!!!!!!', napisao je u svojem statusu Miletić, večer uoči službene odluke Ustavnog suda. 'Radujmo se kada presuda bude izrečena. Već smo napravili ražanj, ispekli i pojeli zeca, a zeko još skakuće po šumi...', napisao je jedan korisnik Facebooka u komentarima. 'Zeko više nigdje ne skače', odgovorio mu je Miletić. 'Zeko je naletio na Grozd, pa jadan stradao. To ti je tak kad nije gledao kud trči kroz Božji vinograd', napisao je u idućem komentaru Miletić. Ustavni sud danas je i donio takvu odluku, no samo privremeno i s obrazloženjem da se prilikom njegovog donošenja nije poštivala procedura. Naime, prilikom donošenja, zakon nije objavljen u Narodnim Novinama prije stupanja na snagu. Do donošenja novog kurikuluma, usklađenog s ustavnim zahtjevima, predavati će se sadržaji zdravstvenog odgoja prema programu koji se provodio do početka ove školske godine, odlučio je Ustavni sud. Miletić je za Novu TV rekao kako je na Facebooku samo komentirao ono što mu je zdrav razum govorio, a to je da Ustavni sud ne može ne uvažiti argumente koji su navedeni u zahtjevu za ocjenu ustavnosti. Uoči početka današnje izvanredne press konferencije ministra znanosti i obrazovanja Željka Jovanovića novinarima je podijeljen isprintani 'screenshot' Miletićevog Facebook statusa. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.