OVO VAM SE VJEROJATNO NEĆE SVIDJETI: Evo što Facebook novo uvodi!

16.09.2013. 14:21:48

Facebook bi uskoro mogao uvesti videozapise s automatskom reprodukcijom u korisnički 'news feed', odnosno mjesto na kojem viđate obavijesti o aktivnostima svojih prijatelja i 'lajkanih' brendova.

Kako piše Mashable, riječ je o dobroj vijesti za oglašivače i ne baš dobroj za korisnike jer to vjerojatno znači i skori dolazak videoreklama na najveću društvenu mrežu. Facebook je počeo testirati videozapise na mobilnom 'news feedu' krajem prošlog tjedna na maloj grupi nasumično izabranih korisnika, a nagađa se kako će videoreklame zaživjeti tijekom ove jeseni. Kako piše Ad Age, kompanija namjerava uvjeriti oglašivače da kreiraju originalni sadržaj za videoreklame na Facebooku, umjesto da 'prekopiraju' svoje televizijske reklame. Cijena oglasnog prostora navodno bi trebala biti između milijun i 2,4 milijuna dolara. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.