Pag: Provaljivao u apartmane i krao televizore!

18.06.2013. 10:35:39

Za provalu u čak 15 apartmana na Pagu sumnjiči se jedan 38-godišnjak iz Kutine. Iz njih je krao televizore i ostalu tehničku robu. Policija je na Pagu uhitila 38-godišnjeg muškarca iz Kutine, koji je na tom otoku provalio u 15 apartmana, izvijestila je danas zadarska policija. >> Kreće vrijeme krađa: Na meti lopova najvrijednije stvari Istragom koju su proveli policajci iz Paga i Novalje, utvrđeno je da je 38-godišnji provalnik na području Kolanjskog Gajca na Pagu provalio u 15 apartmana u vlasništvu hrvatskih i stranih državljana, te ukrao televizore i drugu tehničku robu vrijednu nekoliko desetaka tisuća kuna. Razbojnik je priveden pritvorskom nadzorniku, navode iz Policijske uprave zadarske. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.