Park Maksimir danas je vrvio ljudima; ostati doma po ovakvom je vremenu mnogima nezamislivo

18.04.2020. 17:00:00

Posljednjih nekoliko dana metropolu su usrećile iznimno visoke temperature i moglo bi se reći pravo proljetno vrijeme. Upravo to mnoge je bez obzira na strah od zaraze, izmamilo u šetnje u gradske parkove, šume i livade

Brojni Zagrepčani sunčanu su subotu odlučili provesti u ugodnoj šetnji Maksimirom. Izgleda da je proljeće u njima zaista izazvalo nemir, a posebno prisilni ostanak u domovima već treći tjedan za redom.

Ne mareći za mjere distanciranja od ostatka građanstva i u želji da što bolje iskoriste topao sunčan dan, brojni su u grupama šetali poznatom glavnom šetnicom jednog od najljepših zagrebačkih parkova.Iz garderobe su izvadili svoju laganu garderobu, haljinice, kratke hlače i majice bez rukava, a tek rijetki su se opredijelili šetati s maskama na licu.

Izvor: Tportal

Izvorni autor: N.B./Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.