Pavičić Vukičević: ‘Preuzet ću funkciju predsjednice stranke BM 365, ime ostaje’

12.03.2021. 08:45:00

Danas u 17 sati sastalo se predsjedništvo stranke BM 365 – Stranke rada i solidarnosti, koje je raspravljalo o vodstvu stranke nakon smrti Milana Bandića.

Pavičić Vukičević rekla je da su održali dvije sjednice – Predsjedništva i Koordinacije za gradske četvrti. Na prvoj sjednici donesena je odluka da Pavičić Vukičević preuzme funkciju predsjednice stranke. 

“Važno mi je da svi članovi dobiju priliku izjasniti se kako vide daljnji rad u stranci, a i koga žele vidjeti za kandidata za gradonačelnika. Proteklih dana isticala su se nova imena, ova stranka počivala je na leđima Milana Bandića, ali on nije bio jedini član”, rekla je pa dodala kako joj je bitno da svaki član kaže koga vidi kako kandidata.

Istaknula je da se stranka neće ugasiti, a ime stranke će ostati isto. “To ime i prezime je dio našeg identiteta”, dodala je. 

Sljedeći tjedan trebali bi imati kandidata za gradonačelnika Zagreba.

Podsjetimo, ranije danas, zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnice Zagreba, Jelena Pavićić Vukičević, nije odgovorila na najčešće joj postavljano pitanje – hoće li biti kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti za gradonačelnicu Zagreba.

“Čitam u medijima pa se moram našaliti – jesam li prelomila ili su me slomili”, kazala je tom prilikom

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: ij/Foto: snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.