Pavuna demantirao Lukića: Ne surađujem niti s jednim političarem

19.06.2013. 10:24:14

S Kujundžićem sam razgovarao, baš kao i sa mnogim drugima i rekao sam i njemu, kao i Vama, da skupljam najbolje, ali to nije za bilo čije političke promidžbe, nego za boljitak nacije, kad ovi slugani propadnu – rekao nam je Davor Pavuna.
Davor Pavuna, poznati hrvatski fizičar, demantirao je navode predsjednika Zavjeta za Hrvatsku, generala Marka Lukića, da će surađivati sa 'Hrvatskim demokratskim savezom'. - Želim Vam jasno i glasno dojaviti da bude svima i uvijek jasno: ne, politički ne surađujem niti s jednim političarem, udrugom ili osobom koja me na Vašim stranicama javno citirala ili prozivala ili bilo što izrekla o meni. S Kujundžićem sam razgovarao, baš kao i sa mnogim drugima i rekao sam i njemu, kao i Vama, da skupljam najbolje, ali to nije za bilo čije političke promidžbe, nego za boljitak nacije, kad ovi slugani propadnu – rekao nam je Davor Pavuna. Podsjetimo, Lukić je u intervjuu za naš portal ustvrdio da će se Pavuna pridružiti 'Hrvatskom demokratskom savezu', odnosno savezu nacionalo orijentiranih stranaka i nezavisnih stručnjaka. - Gospodin Pavuna je u istom timu i on posebno radi na znanstvenoj i stručnoj razini. Otkriva stručne kadrove koji su razasuti po svijetu, a hrvatskog su podrijetla, te će ih umrežiti u jednu jedinstvenu nacionalnu priču. Najveće naše bogatstvo je u ljudima koji su razasuti svijetom, a nitko ne zna za njih jer su, ili potjerani, ili gurnuti u zapećak, dok Hrvatsku vode neznalice i nesposobnjakovići – rekao je Lukić.
Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.