Penjao se po zgradi u Splitu, pao s deset metara i poginuo

15.01.2019. 19:44:01

Još nije poznato zašto se mladić noćas penjao po zgradi u Splitu. U Jednom je trenu najvjerojatnije izgubio ravnotežu i pao s 10 metara visine. Liječnici su ga pokušali reanimirati ali nije mu bilo spasa Mlađi muškarac poginuo je noćas u Splitu kad je, penjući se drugog na treći kat stambene zgrade, pao s deset metara visine, potvrđeno je iz splitske policije. Mladić se zbog neutvrđenih razloga penjao po stambenoj zgradi u Istarskoj ulici u središtu Splita. U jednom je trenutku najvjerojatnije izgubio ravnotežu i pao s deset metara visine. Iako su djelatnici Hitne medicinske pomoći stigli brzo i pokušali ga reanimirati, mogli su samo utvrditi da je mrtav. Policija slučaj ne vodi kao kazneno djelo.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.