PERNAR JE AKTIVAN OD RANOG JUTRA Zastupnik ŽZ-a prognozira Sinčićeve poteze: 'Daj Bože da ne bude tako, ali bojim se da će odabrati raskol stranke'

06.06.2019. 08:08:53

U srijedu kasno navečer saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar na Facebooku je objavio da je obavio razgovore s Vladimirom Palfi i Ivanom Sinčićem, zatraživši pritom od Palfi ostavku. - Upravo sam razgovarao s Vladimirom Palfi i Ivanom Sinčićem, rekao sam joj da je nakon sve štete koju je napravila ostavka u Glavnom odboru stranke jedini moralni čin koji u ovom trenutku može učiniti. Rekao sam joj da ima vremena do sutra u 10 sati i da u 11 sati sutra ujutro u Saboru radimo presicu za novinare, ovisno o njenoj odluci zavisi hoćemo li kolega Bunjac i ja ostati u Živom zidu - napisao je između ostalog. Drama u stranci nastavlja se i u četvrtak, a konačne će se odluke donijeti tijekom jutra, najavio je Pernar. Već nešto prije pola osam sati ujutro ponovno se oglasio na Facebooku i napisao: - Između raskola i raspada stranke s jedne strane i izlaska njegove žene iz Glavnog odbora, Sinčić će odabrati raskol i raspad stranke, daj Bože da ne bude tako, ali pribojavam se da će napraviti upravo takav izbor. Potpredsjednica stranke Živi zid Vladimira Palfi, koju su stranački kolege Bunjac i Pernar prozvali za samovolju, u srijedu je izrazila uvjerenost da sukobi u stranci i međusobne optužbe ne znače kraj Živoga zida. Ustvrdila je i da ne zna u čemu je problem, da ona nikim ne upravlja nego samo pomaže svom suprugu te da nije imala nikakvog utjecaja na rad u Saboru zastupnika Bunjca i Pernara.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.