Pernar objasnio zašto je branio Sauchu: ‘Znao sam što će se dogoditi ukoliko se osjeti usamljeno’

05.05.2017. 09:36:50

'Sada je pod zaštitom najveće mafijaške organizacije u državi", objavio je Pernar Ivan Pernar nakon jučerašnjeg glasanja o povjerenju Zdravku Mariću oglasio se i na svom Facebook profilu gdje je istaknuo da je prije glasanja znao da će ministar financija preživjeti glasanje zbog pritiska koji HDZ vrši na jednog čovjeka. “Branio sam Sauchu koliko god sam mogao u slučaju Dnevnice jer sam znao što će se dogoditi ukoliko se osjeti usamljeno i pritisnut. Kod prvog skidanja imuniteta sam sav pritisak skrenuo na sebe i došao u poziciju da ljudi napadaju mene umjesto njega jer ga branim. To je bila strateška odluka s ciljem da se spriječi njegova izolacija i neprijateljsko preuzimanje od strane HDZ-a. Na kraju su i u klubu SDP-a shvatili što radim i stali uz mene kod drugog skidanja imuniteta Sauchi. Međutim, sve to nije bilo dovoljno. Tužan sam jer nisam uspio u onome što sam pokušavao. Barem znam da sam dao sve od sebe. Naša mu pomoć nažalost više neće biti potrebna, sada je pod zaštitom najveće mafijaške organizacije u državi”, objavio je Pernar na svojem Facebooku.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.