Pernar objavio – Dragi prijatelji, od danas sam i ja u vojsci blokiranih!

03.05.2018. 20:33:33

RUGA SE? Pernar objavio – Dragi prijatelji, od danas sam i ja u vojsci blokiranih! Dragi prijatelji, danas sam se i ja pridružio vojsci blokiranih za koju Europsku uniju ni njihove domaće slugane nije briga, napisao je Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog zida na Facebooku. Potom je i dao objašnjenje kako je do toga došlo, a pritom je i hrvatsko pravoduđe nazbvao septičkom jamom. Ovo je Pernarova objava: Dragi prijatelji, danas sam se i ja pridružio vojsci blokiranih za koju Europsku uniju ni njihove domaće slugane nije briga. Razlog je u tome što na mojem računu nije bilo dovoljno novaca da se naplati trošak navodnog ometanja deložacije. Iako sam poslao nesporan dokaz sudu da ju nisam ometao (snimku) i da je optužba lažna, sud me svejedno osudio i poslao u blokadu. Da stvar bude gora, FINA ovu potvrdu (list papira) o tome da ste blokirani naplaćuje 53 kune i 75 lipa. Te iste strukture koje su stvorile sustav koji me nepravedno osudio, blokirao i naplatio mi to saznanje 53 kune i 75 lipa, sutra će me pitati hoću li koalirati s njima, naravno da neću. Dat ću sve od sebe da ih maknem s vlasti jer mi se gade i jer ih ne mogu smislit. Cijeli sustav je korumpiran i nakaradan, a naše pravosuđe je septička jama s dvostrukim dnom.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.