Pernar pisao Plenkoviću i zaprijetio mu: 'Napravit ću neviđeni politički incident u Saboru'

16.03.2017. 19:32:50

Pernar je "nagovijestio" HDZ-u da će u slučaju provođenja sporne deložacije u Saboru "napraviti takav show i cirkus kakav još nisu vidjeli" Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar danas je poslao elektroničku poštu premijeru Andreju Plenkoviću te mu zaprijetio "neviđenim političkim incidentom u Saboru" ako dođe do tajne jedne deložacije Nevenke Licul iz Rijeke. Pernar pisao Plenkoviću i zaprijetio mu: 'Napravit ću neviđeni politički incident u Saboru' - Poštovani premijeru, gospođa Licul iz Rijeke me obavijestila da ju čeka tajna deložacija. Ukoliko do nje dođe, spreman sam napraviti do sad neviđeni politički incident u Saboru kako bi ukazao na taj problem - piše Pernar u poruci, koju je objavio na svom profilu na Facebooku. Dodaje da nema ništa osobno protiv Plenkovića, ali da ne vidi drugog načina na koji bi mogao utjecati na riječki sud da ne izvrši tajnu deložaciju. Pernar je u poruci poslao i telefonski broj Nevenke Licul, zbog čega ga je napao jedan komentator. Pernar je na Facebooku izrazio nadu da do političkog incidenta u Saboru neće morati doći. U drugoj objavi "nagovijestio" je HDZ-u da će u slučaju provođenja sporne deložacije u Saboru "napraviti takav show i cirkus kakav još nisu vidjeli".  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.