Pernar: Sad su me zvali, Karamarko tuži Bulja i Petrova za klevetu!

11.01.2017. 13:25:25

Sad su me zvali iz mandatno - imunitetnog povjerenstva, budem streamao sjednicu tu, vjerojatno će biti u utorak, poručio je Pernar Saborski zastupnik Ivan Pernar objavio je da Tomislav Karamarko tuži predsjednika Sabora Božu Petrova i zastupnika Mosta Miru Bulja za klevetu. "Sad su me zvali iz mandatno - imunitetnog povjerenstva da Karamarko tuži Bulja i Petrova za klevetu, budem streamao sjednicu tu, vjerojatno će biti u utorak", napisao je Pernar na facebooku. Do sukoba Karamarka sa spomenutim dvojcem došlo je nakon što je Karamarko javno upozoravao na opasnosti od arbitraže u slučaju INA-MOL. Sve je rezultiralo Karamarkovom ostavkom i padom bivše Vlade, da bi Hrvatskoj na Badnjak došao hladan tuš - arbitraža je izgubljena. Pernar je tim povodom čak stao u obranu Karamarka.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.