Pero Ćorić: Nedavno uhićeni načelnik PU Vukovarsko-srijemske i njegov zamjenik bili su čelnici vukovarskog SDP-a

09.08.2013. 18:46:26

Glavni tajnik HSP-a dr. Ante Starčević Pero Ćorić smatra da su lokalni izbori u Vukovaru neizbježni te da Željko Sabo mora dati ostavku na mjesto gradonačelnika. Ćorić je također istaknuo da su nedavno uhićeni čelnici PU Vukovarsko-srijemske čelnici vukovarskog SDP-a, što se u javnosti pokušava prikriti. - Gotovo sam uvjeren da će u Vukovaru biti prijevremenih izbora. Nadam se da će biti izbori i za gradonačelnika i za gradsko vijeće. Smatram da bi Željko Sabo nakon svega što se u zadnje vrijeme događalo trebao dati moralnu ostavku pa neka onda dalje građani odlučuju – istaknuo je Ćorić. >>Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo nudio mito HDZ-ovoj vijećnici: Slijedi prijava policiji i Uskoku Glavnog krivca za stanje u Vukovaru, ali i državi, Ćorić vidi u vrhu SDP-a i Vlade. - Na djelu je sumrak socijaldemokracije kakvu provode Zoran Milanović, Biljana Borzan i Željko Sabo. Nedavno uhićeni načelnik PU Vukovarsko-srijemske Blaž Topalović bio je zamjenik gradonačelnika Vukovara, a zamjenik PU Vukovarsko-srijemske Mato Kirchbauer bio je predsjednik lokalnog SDP-a iz svojeg mjesta. Sve je to ekipa koja je prije dvije godine prijetila da će pohapsiti sve u Slavoniji, a sada su oni u zatvoru i Željko Sabo kuca na vrata istih institucija. >>Uhićen vrh vukovarsko-srijemske policije na čelu sa načelnikom Ćorić pojašnjava i ulogu Slavka Linića. -Premijer Zoran Milanović zbog svoje bahatosti u prvi plan gura Slavka Linića kojeg neki pokušavaju prikazati kao nekakvog Robin Hooda zbog mjera koje provodi, mjere koje ja kao političar i kao građanin ne podržavam. Linić me više podsjeća na Superhika jer moto Linića i Superhika je isti - uzmi siromašnima i daj bogatima - zaključio je Ćorić.     M.M. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.