Peternel: ‘Anušić je prije pola godine tvrdio da Škoro nije kriv za Milanovića, HDZ-u je laž osnova PR-a’

02.06.2020. 09:51:00

Dr. sc. Igor Peternel, kolumnist, bivši potpredsjednik HHO-a i član Domovinskog pokreta Miroslava Škore odgovorio je na tvrdnje potpredsjednika HDZ-a Ivana Anušića da je Miroslav Škoro doveo Zorana Milanovića na mjesto predsjednika te ukazao da je Anušić drugačije govorio prije samo šest mjeseci.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Ivan Anušić danas tvrdi da je Škoro kriv za Milanovića. U ovom intervjuu tvrdio je prije samo šest mjeseci da Škoro nimalo nije kriv za Milanovića i da su izgubili od boljeg protivnika!

Uopće nije bitno sto on priča već je bitno samo pokazati naivnima da vrh HDZa eklatantno laže! Laž im je osnova PR-a! Sve oko njih je laž i obmana! I sad vi vjerujte toj ekipi! Ja im ne vjerujem ni kad mi u podne tvrde da je dan! I tu sam sumnjičav!”, napisao je dr. sc. Peternel.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: sv/Foto: slika zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.