Peternel brani Hasanbegovića: Ono je kapa HOS-a!

10.02.2016. 19:52:57

'' Drugovi, odlučite se konačno, jeste li gospoda sa čvrstim stavovima, jednakim prema svima ili sitni klošari?" napisao je na svom Facebook profilu Igor Peternel, a taj status je i dalje aktualan. Potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel među prvima je koji su stali u obranu ministra Hasanbegovića nakon objave naslovnice Pupovčevih Novosti. “Kapa nije ustaška nego HOS-ova”, napisao je Peternel, no nekoliko minuta kasnije obrisao je status. “Svi, ali baš svi koji sada postaju sliku iz srpskih Novosti na kojoj je Hasanbegović navodno nosio ustašku kapu (ne izgleda tako) , svojedobno su bili konsternirani bilo kakvim spomenom objavljene fotke Grčića kao četnika na barikadi! Drugovi, odlučite se konačno , jeste li gospoda sa čvrstim stavovima, jednakim prema svima ili sitni klošari?” napisao je na svom Facebook profilu Igor Peternel, a taj status je i dalje aktualan. Zatim je Peternel pokušao elaborirati i prvotni status o HOS-ovoj kapi.  “Navodno je fakat HOS. Izbrisao sam jer nemam potpuno sigurnu informaciju”, poručio je Peternel.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.