Peternel: Gadovi su kukavički navalili na starog i bolesnog Lustiga

11.07.2017. 09:45:17

'Dragi komunjare, ako vam je taj trg simbolički toliko bitan, zašto onda nije sklopljena koalicija Bandića i SDP-a? U čemu je problem? Čega vas je u stvari frka?!', pita Peternel Potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel oštrim je riječima na svom Facebook profilu reagirao na napade na Branka Lustiga zbog kojih je, izgleda, promijenio stav o preimenovanju Trga maršala Tita u Zagrebu. Podsjetimo, Lustig je bio jedini Bandićev zastupnik koji je bio protiv, zbog čega je konstituirajuća sjednica s 10 sati prebačena na 13 sati. Mijenjat će ga nezavisni zastupnik s Bandićeve liste Vjekoslav Jeleč. Napadi upućeni Branku Lustigu, poprilično su iziritirali Peternela, koji piše: "Gadovi su kukavički navalili na starog i bolesnog Lustiga... i uspjeli su ga izgleda slomiti da ne glasa". Otvoreno poručuje na svom facebook profilu: "Drage komunjare, ako vam je taj trg simbolički toliko bitan, zašto onda nije sklopljena koalicija Bandića i SDPa? U čemu je problem? Zar Bandić nije od partije i izmišljen? Nije li Kosor bio zadnji crveni predsjednik omladine? Čega vas je u stvari frka? Ili vam Tito nije baš toliko bitan?". Podsjetimo, Lustiga je u otvorenom pismu prozvao glumaca Vili Matula. "Nemojte ubijati svoj identitet. Ne dajte svoj potpis", apelira Matula u svome pismu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.